Direkt till innehållet (Tryck Enter)

-

Från A till B

Nominera ditt företag

Vi behöver din hjälp att hitta medlemsföretag som kan representera branschen i Sveriges största finanstidning.

Anmäl ditt företag så har ni chansen att kostnadsfritt få synas i en sponsrad intervju i Dagens Industri (värde cirka 140 000 kronor). Totalt kommer vi att erbjuda sex helsidor under 2021.

Vilka utgivningar?

Vi kommer att erbjuda sex helsidor i både huvudnummer och temabilagor under våren med start den 12:e april. Urvalet av representanter görs löpande så vänta inte med att nominera ditt bolag!

Hur utses representanter?

Representanter utses av Transportföretagen. Vi är en branschorganisation med nära 10 000 medlemsföretag och vi vill säkerställa att vi inte missar någon unik historia som är värd att lyftas i ett större sammanhang. 

Utvalda representanter kommer att kontaktas så ombesörjer vi att intervjun blir genomförd.

Hur gör jag för att vara med?

Vårt krav är att ditt företag är medlemmar i något av förbunden inom Transportföretagen. Skicka en kort motivering om varför just ditt företag är värt att uppmärksammas för det arbete som ni bedriver.

Anmälan A till B

För oss på Transportföretagen är det viktigt att du känner dig trygg i hur vi hanterar dina personuppgifter. I Transportföretagens integritetspolicy beskriver vi hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter, i enlighet med den nya dataskyddsförodningen (GDPR). 

Transportföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för transportnäringen. Klicka på ett av alternativen nedan för att anpassa startsidan med branschspecifikt innehåll.