Nyhetsbrev

Transportindustriförbundets nyhetsbrev är ett nyhetsbrev från Transportföretagen som fokuserar på logistik, frakt och transportfrågor. Vill du prenumerera på nyhetsbrevet? Det gör du enkelt genom att gå in på "Min profil" (på din inloggade startsida) och kryssa i den prenumerationen som är aktuell för dig.

Här samlas Transportindustriförbundets nyhetsbrev från det senaste året. Du behöver vara medlem och inloggad för att kunna ta del av dessa.

Bli medlem

Att ditt företag blir medlem innebär att ni får hjälp, stöd och möjligheten att påverka. Här är några av alla fördelar ett medlemskap för med sig:

  • Hjälp genom arbetsrättens alla steg

    Som medlem får du och ditt företag stöd i de arbetsrättsliga frågor som kan uppkomma på din arbetsplats. 
  • Ett gediget branscharbete

    Vi arbetar målmedvetet för att stärka de politiska förutsättningar som våra medlemsföretag verkar under, oavsett om det gäller lagar, skatter, att stärka kompetensförsörjningen eller EU-frågor. Genom att bli medlem får du möjlighet att vara med och påverka.
  • Ett medlemskap är en kvalitetsstämpel

    Att vara medlem innebär att du både omfattas av ett kollektivavtal och dessutom blir en del av Svenskt Näringsliv. Det är en kvalitetsstämpel för er verksamhet, både när ni har att göra med kunder och när ni ska rekrytera ny kompetens.