Dessa medlemmar i Transportindustriförbundet hjälper dig

Exempel på medlemmar i Transportindustriförbundets som gärna hjälper dig med internationella logistikbehov.

Vill du som medlem också synas här, skicka logga, mailadress och 600 tecken beskrivning av din verksamhet till: mattias.olsson@transportforetagen.se

Begoma

Begoma är ett svenskt logistikföretag med anor från 1878 med huvudkontor i Malmö. Vi omsätter mer än 300 MSEK och hanterar årligen nära 40 000 transportuppdrag. Begoma finns representerade med kontor i Sverige, Tjeckien, Polen, Nederländerna, Ukraina och Zambia.

Begoma erbjuder ett brett utbud av transportlösningar, arbetar aktivt för att förbättra kvaliteten på våra tjänster och utvecklar egna IT-lösningar som underlättar för kunden. Vi tar miljön på största allvar och arbetar med ständiga förbättringar för att kunna erbjuda mer miljövänliga transportalternativ och förebygga CO2-utsläpp.

Kontakt Begoma på mailadress: info@begoma.se

Läs mer om Begoma på deras hemsida

 

Bring

Bring är en del av Posten Bring AS, en av Nordens största logistikaktörer. I koncernen jobbar cirka 13 000 medarbetare som hjälper till med allt från e-handel till läkemedelstransporter. Bring hanterar paket, bud och gods och kan lagerhålla varor. Norden är hemmamarknad men Bring ordnar även logistik till och från övriga världen. Koncernen har ett stort fokus på miljö och klimatomställning.

Mer information hittar du på Brings hemsida

DACHSER Sweden

DACHSER är ett familjeägt företag som erbjuder transportlogistik, lagerhållning och kundspecifika tjänster inom våra två affärsområden: DACHSER Air & Sea Logistics och DACHSER Road Logistics. Vi erbjuder ett sömlöst transportnät – både i Europa och resten av världen – med helt integrerade IT-system som säkerställer intelligenta logistiklösningar. I Sverige finns vi med lokal närvaro för vägtransport i Stockholm, Göteborg, Jönköping och Malmö, samt för sjö- och flygfrakt i Göteborg.

Kontakta DACHSER på mejladressen: martin.ishak@dachser.com

Läs mer om DACHSER på deras hemsida

DB Schenker

DB Schenker är en av världens ledande logistikleverantörer med cirka 76 100 medarbetare på 1 850 platser i över 130 länder. Vi erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter och konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Med cirka 4 000 medarbetare finns vi representerade på ett 50-tal platser. Vårt mål är att vara helt koldioxidneutrala år 2040.

För mer information gå in på dbschenker.se

DSV

På DSV håller våra drygt 75 000 anställda i över 80 länder försörjningskedjor flytande. Vår räckvidd är global, men vår närvaro är lokal och nära våra kunder. Vi strävar efter att ligga i framkant i arbetet mot en mer hållbar framtid inom vår bransch och efter att bedriva verksamhet på naturens villkor.

DSV Road AB är ett av marknadens ledande transportföretag med platskontor på 18 orter i Sverige och ca 1 000 anställda. Vi utför vägtransporter inom Sverige och hela Europa i ett heltäckande nätverk med lokal närvaro och ett komplett utbud av tjänster. Tillsammans med våra systerbolag DSV Air & Sea AB och DSV Solutions AB kan vi erbjuda våra kunder helhetslösningar för hela logistikkedjan.

Kontakta DSV på: info@se.dsv.com

Läs mer om DSV på deras hemsida

Gerlach Customs

Vi på Gerlach Customs har en gedigen kunskap och lång erfarenhet bestående av expertis hos våra 30 dedikerade tullspecialister och tullagenter, kompletterat med våra två erfarna tullkonsulter.

Vi på Gerlach kan erbjuda kvalificerade lösningar för att tillfredsställa våra kunders tullbehov. 

I våra standardtjänster ingår import & exportdeklarationer samt transiteringar som Gerlach kan erbjuda både i både SE & NO. Vårt övriga utbud är noggrant utformat för att möta våra kunders övriga tullbehov, såsom tjänster inom konsultering, utbildningar och stöd av AEO ansökan och intrastatrapportering.

Läs mer om Gerlach på deras hemsida.

Kontakta Gerlach på: Info.se@gerlach-customs.com

GLC Göteborgs Lastbilcentral

GLC-Göteborgs Lastbilcentral är ett av Västsveriges starkaste transportföretag med cirka 400 medarbetare och 350 fordon. GLC arbetar inom alla de mer kvalificerade delarna av transportsektorn; Thermo & Distribution, Anläggning & Renhållning, Tung- & specialtransporter samt Flytt- & magasineringstjänster. GLC är en ekonomisk förening med cirka 80 delägare. GLC-koncernen omsätter drygt 1 miljard kronor.

Kontakta GLC på: glc@glc.se

Läs mer om GLC på deras hemsida: www.glc.se

Ingstad & Co AB

Vi på Ingstad & Co erbjuder internationell frakt- och tullmäklartjänst med fokus på personlig service. Genom långvarig erfarenhet inom frakt och tull vid import och export, samt genom vårt globala nätverk av agenter, säkerställer vi att era frakter sker smidigt var som helst i världen.

Ingstad fungerar som din tullmäklare och tullombud. Vi sköter era tulldeklarationer och har kontakt med Tullverket. Vi arbetar med alla typer av internationella transporter, inkl. specialtransporter. Genom personlig service och grundinställningen att varje frakt är unik erbjuder vi våra kunder den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen. Vi känner våra kunder och ser till att de får den service som önskas.

Mejladress för kontakt: sales@ingstad.se

Läs mer på vår hemsida