Direkt till innehållet (Tryck Enter)

-

Nu lanserar vi vår nya hemsida

Välkommen till Transportföretagens nya hemsida!

Som ni kanske märkt hade vår gamla hemsida hunnit samla ett antal år i lång och trogen tjänstgöring. Vår nya hemsida tar Transportföretagen och dig som besökare in i 2020-talet.

Vår vägledning i hela utvecklingsprocessen har varit att göra det enklare för dig som besökare eller medlem att hitta det du letar efter. Samtidigt möts nu alla våra branscher inom gemensamma ramar. Det innebär att såväl transportnäringen som säkerhetsbranschen med förnyad kraft kan lyfta våra samlade frågor. 

Bra att veta om hur du navigerar

För dig som besöker sidan finns en branschväljare bredvid vår logotyp. Den låter dig välja det område som intresserar dig och hemsidan skräddarsys baserat på detta så att exempelvis nyheter och evenemang reflekterar branschen du är intresserad av.

Meny

Högst upp på sidan hittar du vår huvudmeny. Här kan du ansöka om medlemskap och läsa om vilka fördelar det ger, under ingången ”Bli medlem”. Under ”Frågor vi driver” hittar du vårt opinionsbildande material där vi lyfter våra branschers viktiga frågor.

Under ”För dig som medlem” hittar du det material som du får tillgång till som inloggad medlem. Här kan du exempelvis hitta kollektivavtal och vår Arbetsgivarguide.

Under ”Om oss” hittar du allt som har med vår verksamhet att göra, exempelvis hur vår förbundsstruktur ser ut och vårt arbete med kompetensförsörjning. Här hittar du också lediga jobb, material och våra remisser och yttranden.

Sist men inte minst har vi också en kontaktsida där du kan hitta våra medarbetare eller få hjälp av våra regionala förhandlare eller vår jour. Här finns också vårt pressrum för dig som vill ta del av våra pressmeddelanden och pressbilder.

För dig som inloggad medlem

Våra medlemmar är vår kärna. För att göra det enklare att hitta det material du behöver har vi byggt en skräddarsydd startsida som du landar på när du loggar in. Här hittar du snabblänkar, du kan se din profil och du kan samla material som du ofta besöker som ”favoriter” med hjälp av hjärtsymbolen i hörnet på varje sida.

Vi hoppas att ni kommer att uppskatta vår nya hemsida och ni är givetvis alltid välkomna att höra av er till oss om ni har synpunkter, vi finns på webmaster@transportforetagen.se.

Tips till dig som loggar in: använd helst Chrome eller Edge som webbläsare.

Med vänliga hälsningar vi på Transportföretagen.

Transportföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för transportnäringen och säkerhetsbranschen. Klicka på ett av alternativen nedan för att anpassa startsidan med branschspecifikt innehåll.