Direkt till innehållet (Tryck Enter)

-

Nyhetsbrev

Sveriges Bussföretag ger ut flera digitala nyhetsbrev. Prenumerera och håll dig uppdaterad om vad som händer i den svenska bussbranschen!

BussBranschnytt 

Nyhetsbrevet utkommer cirka åtta gånger per år. Innehållet är korta, aktuella nyheter och kommentarer från bussbranschen. Vi skickar BussBranschnytt via e-post men nyhetsbrevet finns också att läsa i en webbaserad version här på vår webb.

Vill du prenumerera? Skriv ditt namn, företag och att du vill prenumerera på Bussbranschnytt i ett mejl och skicka det till bussinfo@transportforetagen.se.

Buss-Info

Som aktiv medlem i Sveriges Bussföretag får du nyhetsbrevet Buss-Info. Nyhetsbrevet utkommer ungefär en gång per vecka. Innehållet är korta notiser och nyheter med fokus på sådant som du som medlem har nytta av i din verksamhet. Vi skickar Buss-Info per e-post men finns också att läsa här på webbplatsen. 

Vill du prenumerera på Buss-Info? Det gör du enkelt genom att gå in på "Min profil" (på din inloggade startsida) och kryssa i den prenumerationen.  

Exklusiv medlemsinformation

Nyhetsbreven Buss-Info och Arbetsgivarnytt är endast tillgänglig för medlemmar. Därför behöver du logga in för att komma åt informationen. Behöver du hjälp med inloggning? Ring 08-762 71 00 eller skicka e-post till info@transportforetagen.se.

In English

The newsletters Buss-Info and Arbetsgivarnytt are only accessible to members. You need to log in to access this information.

Vill du bli medlem?

Klicka här för att läs mer om hur du kan bli medlem i Sveriges Bussföretag

Transportföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för transportnäringen. Klicka på ett av alternativen nedan för att anpassa startsidan med branschspecifikt innehåll.