Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter till medlemsservice, vår arbetsgivarjour, våra medarbetare och till våra regionkontor samt svar på några vanliga frågor.

Söker du någon specifikt?

Här hittar du kontaktuppgifter till alla våra medarbetare. Genom att filtrera på region, bransch eller sakområde hittar du rätt person för ditt ärende.

Våra medarbetare
illustration

Kontakta medlemsservice

Vi hjälper dig med alla frågor och förändringar som handlar om ditt medlemskap - så som inloggningar, information om medlemsavgifter, avtalsförsäkringar, fakturafrågor med mera.

Genvägar

Öppettider

Vardagar 08.00 - 16.00
Lunchstängt 12:00 - 13:00
illustration

Kontakta jouren

Våra förhandlare och jurister hjälper dig med arbetsrättsliga frågor - om kollektivavtal, arbetsmiljöfrågor, personalfrågor med mera. Vår ambition är ge dig svar så snabbt som möjligt, du ska får svar inom 24 timmar.

Genvägar

Öppettider

Vardagar 08.30 - 17.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra regionkontor står redo att hjälpa dig

Vi finns där våra medlemmar finns. Hör av dig till något av våra regionkontor för professionell och engagerad service från våra experter inom bransch- och arbetsgivarfrågor.

Adress:

Telefon:

Transportföretagens pressrum

De senaste och mest aktuella pressmeddelanden från Transportföretagen, samt pressbilder för nedladdning.

Till pressrummet

Visselblåsa

Vi strävar efter att ha en transparent arbetsplats, där missförhållanden inte ska förekomma. Ta del av vår visselblåsarpolicy.

Att visselblåsa

Frågor och svar

Som medlemsföretag kan du ringa vår jour på telefonnummer 08-762 71 71. I jouren svarar våra jurister och rådgivare på medlemmarnas frågor om arbetsgivarfrågor och olika personalfrågor. 

I regionerna finns rådgivare som ger hjälp och stöd till medlemsföretagen. Här hittar du alla regionkontor och kontaktuppgifterna till dem. 

En inloggning ger dig många fördelar. Vi har mycket innehåll som är exklusivt för dig som medlem och därför behöver du logga in för att ta del av allt detta. När du loggar in får du tillgång till blanketter, kollektivavtal, Min profil-sida och medlemsintyg.

Saknar du inloggningsuppgifter? Här kan du enkelt skapa ditt inlogg.

Det finns många goda skäl för att bli medlem, här kan du läsa mer om alla fördelar. 
Att ansöka om medlemskap gör du enkelt i vårt ansökningsformulär.