Nu gör vi branschen säkrare!

Transportföretagen Motor gör gemensam sak med OSS och satsar på höjd säkerhet i våra olika branscher. Staffan Eriksson, med ett mångårigt förflutet i drivmedelsbranschen, kommer besöka våra medlemsföretag i syfte att höja kunskapen och medvetenheten om säkerhet bland annat genom att erbjuda en kostnadsfri säkerhetsgenomgång.

Säkerhetsgenomgång är en del i säkerhetsprojektet där öve säkerhetsappen ”Säkerhetscenter”, som uppgraderas löpande med smarta funktioner och innehåll, allt för att du som medlem ska få verktyg och kunskap för en säkrare vardag för både din personal, dig själv och din verksamhet, och larmknappen från Plegium.

Medlemmar får även tillgång till branschkunniga experter som kan ge råd och svara på frågor som rör säkerhet. Du når våra säkerhetsexperter via mejl eller telefon: sakerhet@svenskhandel.se eller 010-471 85 00. 

Vill du komma i kontakt med Staffan för att boka säkerhetsgenomgång så når du honom via telefonnummer 070-652 64 90 eller genom att skicka ett mail till staffan@oss.se

Personligt

Staffan Eriksson har verkat i drivmedelsbranschen i närmare 35 år och började redan som femtonåring 1988 att jobba extra på helger som ”plattcharmör” på den lokala Q8-stationen med tillhörande bilverkstad i Karlstad. I januari 1999 tog Staffan klivet in som delägare och VD i företaget. Fram till juni 2020 drev Staffan stationen som franchisetagare under OKQ8. Mellan juni 2020 till dec 2022 var Staffan anställd säljchef på den nya stationen och därefter hann han även en kortare sejour hos ett företag som bland annat servar och installerar drivmedelsutrustning.

Staffan har genom åren suttit i styrelsen för OKQ8 Affärsmannaförening, Svensk Bensinhandel och Sveriges Paketombud och hunnit samlat på sig en hel del kunskap om både branschen såväl som att driva företag. Man kan utan överdrift hävda att Staffan har både bensin, diesel och service i blodet.