Direkt till innehållet (Tryck Enter)

-

Unik möjlighet att utbilda dig inom lager och logistik

Unik möjlighet att utbilda dig inom lager och logistik

Göteborgsregionens kompetensnav erbjuder en utbildning om smarta logistiklösningar – om lager och logistik.

Som deltagare får du möjlighet att utvecklas inom lager och logistik (supply-chain) på ett sätt som är relevant för just din verksamhet. Efter utbildningen kommer du att ha analyserat din egna verksamhet i syfte att identifiera utvecklingsmöjligheter. Du kommer dessutom få verktyg för att fortsatt optimera verksamhetens lager- och logistiklösningar.  

Utbildningen omfattar 10 timmar och den vänder sig till dig som arbetar med lager och logistik idag. Den kräver inga förkunskaper men en förståelse för området. Du behöver arbeta på ett företag som har under 250 anställda, och vara verksamt i någon av Göteborgsregionens 13 kommuner (Ale, Alingsås, Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Lilla Edet, Mölndal, Partille, Stenungsund, Tjörn och Öckerö.) Du kan vara anställda varslad eller permitterad för att få ta del av utbildningen som erbjuds till denna marknad av Göteborgsregionens Kompetensnav.

Läs mer. Smarta logistiklösningar – utbildning i lager och logistik: Deltagare (trippus.se)

Transportföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för transportnäringen. Klicka på ett av alternativen nedan för att anpassa startsidan med branschspecifikt innehåll.