Nyhet

Vägforum 2024

Några bilder från Vägforum 2023. Andreas Carlson medverkade även då, och Per Ankersjö var moderator. På bilden pratar Per med Christer Svensson, Wettern Logistik om vinterväghållningen. Jonas Eliasson, uppe till vänster, är måldirektör för tillgänglighet på Trafikverket  Mannen uppe till höger är Per Kågeson, som för Transportföretagens uppdrag har analyserat förutsättningarna att nå 2030 målen med sänkt reduktionsplikt. 

Programmet för 2024 års Vägforum är nu klart. 

"Tack för en bra konferens!"
"Vi ses nästa år! "
"Fantastiska lokaler".
"Kul att träffa kollegor".

Det är bara några exempel på kommentarer i utvärderingsformulären från Vägforum 2023. 

Och så klart blir vi glada. Syftet med Vägforum är att det ska vara en mötesplats, där man får ny kunskap i aktuella frågor med sig hem, men också möjlighet att träffa kollegor och utbyta erfarenheter. I publiken sitter både transportföretag och transportköpare. 

Samverkan är ett nyckelord i omställningen och hur kan man samverka om man inte träffas? 

På Vägforum 2024 den 20 mars får du lära dig om EU:s nya klimatpolitik och hur vi kan stärka upphandlingen. Är artificiell intelligens hot eller möjlighet - en av Sveriges ledande experter inom logistiksektorn, P-O Arnäs, ger sin syn. 

Och givetvis är infrastrukturminister Andreas Carlson där och berättar om regeringens prioriteringar. Regeringen har en plan på G - en nationell plan för transportinfrastrukturen.

Detta och mycket annat finner du i programmet för Vägforum 2024. Platsen är densamma som 2023, IVA Konferenscenter på Grev Turegatan i Stockholm och datumet är den 20 mars. 

Kolla in programmet här och anmäl dig idag!