Kontakta jouren

Vår jour hjälper dig med arbetsrättsliga frågor som till exempelvis kollektivavtal, arbetsmiljö och anställningar.

I jouren får du prata med Transportföretagens förhandlare. Vår ambition är att alltid kunna ge dig svar direkt. Vid mer komplicerade ärenden eller mycket avtalsspecifika frågor kan det dock krävas lite utredning för att ge ett så bra svar som möjligt. Du ska få svar inom 24 timmar.

Ring 08 762 71 71

Öppettider klockan 08.30 till 17.00 (sommartid klockan 08.30 till 16.00), lunch klockan 12.00 till 13.00.

Du kan även komma i kontakt med oss via e-post till jour@transportforetagen.se. Ange gärna företagsnamn och telefonnummer om vi behöver kontakta dig för kompletterande information,

Bli medlem

Att ditt företag blir medlem innebär att ni får hjälp, stöd och möjligheten att påverka. Här är några av alla fördelar ett medlemskap för med sig:

 • Hjälp genom arbetsrättens alla steg

  Som medlem får du och ditt företag stöd i de arbetsrättsliga frågor som kan uppkomma på din arbetsplats. 

 • Ett gediget branscharbete

  Vi arbetar målmedvetet för att stärka de politiska förutsättningar som våra medlemsföretag verkar under, oavsett om det gäller lagar, skatter, att stärka kompetensförsörjningen eller EU-frågor. Genom att bli medlem får du möjlighet att vara med och påverka.

 • Ett medlemskap är en kvalitetsstämpel

  Att vara medlem innebär att du både omfattas av ett kollektivavtal och dessutom blir en del av Svenskt Näringsliv. Det är en kvalitetsstämpel för er verksamhet, både när ni har att göra med kunder och när ni ska rekrytera ny kompetens.

 • En hemsida fylld med branschnära innehåll

  Logga in på vår hemsida och få tillgång till exklusivt innehåll, så som Arbetsgivarguiden eller ta del av utbildningar och nyheter som riktar sig till dig.