Nyhetsbrev

Sveriges Bussföretag ger ut flera digitala nyhetsbrev. Prenumerera och håll dig uppdaterad om vad som händer i den svenska bussbranschen!

BussBranschnytt 

Nyhetsbrevet utkommer cirka åtta gånger per år. Innehållet är korta, aktuella nyheter och kommentarer från bussbranschen. Vi skickar BussBranschnytt via e-post men nyhetsbrevet finns också att läsa i en webbaserad version här på vår webb.

Vill du prenumerera? Fyll i formuläret nedan.

Buss-Info

Som aktiv medlem i Sveriges Bussföretag får du nyhetsbrevet Buss-Info. Nyhetsbrevet utkommer ungefär en gång per vecka. Innehållet är korta notiser och nyheter med fokus på sådant som du som medlem har nytta av i din verksamhet. Vi skickar Buss-Info per e-post men finns också att läsa här på webbplatsen. 

Vill du prenumerera på Buss-Info? Det gör du enkelt genom att gå in på "Min profil" (på din inloggade startsida) och kryssa i den prenumerationen.  

Exklusiv medlemsinformation

Nyhetsbreven Buss-Info och Arbetsgivarnytt är endast tillgänglig för medlemmar. Därför behöver du logga in för att komma åt informationen. Behöver du hjälp med inloggning? Ring 08-762 71 00 eller skicka e-post till info@transportforetagen.se.

Vill du bli medlem?

Klicka här för att läsa mer om hur du kan bli medlem i Sveriges Bussföretag

Vill du prenumerera?

Bli medlem

Att ditt företag blir medlem innebär att ni får hjälp, stöd och möjligheten att påverka. Här är några av alla fördelar ett medlemskap för med sig:

 • Hjälp genom arbetsrättens alla steg

  Som medlem får du och ditt företag stöd i de arbetsrättsliga frågor som kan uppkomma på din arbetsplats. 

 • Ett gediget branscharbete

  Vi arbetar målmedvetet för att stärka de politiska förutsättningar som våra medlemsföretag verkar under, oavsett om det gäller lagar, skatter, att stärka kompetensförsörjningen eller EU-frågor. Genom att bli medlem får du möjlighet att vara med och påverka.

 • Ett medlemskap är en kvalitetsstämpel

  Att vara medlem innebär att du både omfattas av ett kollektivavtal och dessutom blir en del av Svenskt Näringsliv. Det är en kvalitetsstämpel för er verksamhet, både när ni har att göra med kunder och när ni ska rekrytera ny kompetens.

 • En hemsida fylld med branschnära innehåll

  Logga in på vår hemsida och få tillgång till exklusivt innehåll, så som Arbetsgivarguiden eller ta del av utbildningar och nyheter som riktar sig till dig.