Nyhet

Överlämnande av ordförandeskap

Efter två händelserika år är det dags för Transportindistriförbundet och ordförande Mats Nordin att lämna över nordiska ordförandeskapet till vårt grannland till väst.

Transportindistriförbundet och ordförande Mats Nordin lämnade över ordförandeskapet vid årsstämman till Norge och Are Kjensli, efter två år som ordförandeland för Nordisk Speditörsförbund.

Mats Nordin säger:

–  Det har varit två inspirerande år som ordförande för Nordisk Speditörsförbund. Det är en ära att nu överlämna ordförandeskapet i trygga händer till Are och jag önskar honom ett stort lycka till under de kommande två åren. Jag vill även passa på att tacka Håkan Nilsson som gjort en kanoninsats som generalsekreterare under vårt ordförandeskap.

Nordisk Speditörförbund är en organisation som samlat representerar speditionsbranschen i de nordiska länderna och som står bakom bl.a. de nordiska ansvarsbegränsningsreglerna, NSAB. Förbundet fungerar som en paraplyorganisation för de nationella speditörsförbunden i Danmark, Finland, Norge och Sverige.

Mats och Are omges på bilden av resten av styrelsen med Petri Laitinen och Bengt Westerholm för Finland på ena sidan och på andra sidan Marin Aabak och Jesper Petersen för Danmark.

God vind, Norge!