Direkt till innehållet (Tryck Enter)

-
Utbildning Chef/ledarskap

Fortsättningskurs i förhandlingsteknik

Tid:
22 mar 2021 kl. 10:00 - 23 mar 16:00
Plats:
Stockholm
Pris:
8000 kr exkl. moms
Sista anmälningsdag:
19 feb

Gröna arbetsgivare anordnar i samarbete med Grafiska Företagen, Trä- och Möbelföretagen, Transportföretagen, IKEM och Livsmedelsföretagen fortsättningskurs i förhandlingsteknik.

Målgrupp
De medarbetare i medlemsföretagen som för arbetsgivarens räkning hamnar i svåra förhandlingssituationer och som har gått grundkursen i förhandlingsteknik.

Kursledare
Johan Lagerbielke har lång erfarenhet av att utbilda i förhandlingsteknik. Johan är fil. kand. psykologi och civilekonom från Handelshögskolan där han även forskat i ekonomisk psykologi.

Kursinnehåll
Under fortsättningskursen arbetar vi med svåra förhandlingssituationer som uppkommer i de flesta företag som besvärliga motparter, motparter du möter vid upprepade tillfällen, individuella löneförhandlingar, neddragningar och att förhandla igenom organisationsförändringar. Kursinnehållet bygger på modern forskning och best-practice i dessa situationer.

Kursavgift
8 000 kr exkl. moms. I kursavgiften ingår kursdokumentation, två luncher samt för- och eftermiddagskaffe bägge kursdagarna. Kostnad för övernattning ingår ej. Övernattning ordnas av kursdeltagarna.

Transportföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för transportnäringen och säkerhetsbranschen. Klicka på ett av alternativen nedan för att anpassa startsidan med branschspecifikt innehåll.