Direkt till innehållet (Tryck Enter)

-

Utveckla företagets kompetens med kostnadsfria utbildningar

Utveckla företagets kompetens med kostnadsfria utbildningar

Nu erbjuder läroportalen kompetens.nu kostnadsfria digitala utbildningar för företag inom transportnäringen.

Nu kan du som företagsrepresentant göra en intresseanmälan om att ta del av utbildningar för dina medarbetare via kompetens.nu. Erbjudandet omfattar allt ifrån utbildningar inom säkerhet och kommunikation till ledarskap och personlig utveckling.

Läroportalen är baserad på arbetsmarknadens behov av kompetensutveckling. Bakom satsningen står Tillväxtverket, Vinnova, Myndigheten för yrkeshögskolan, Industriarbetsgivarna, Teknikföretagen, Transportföretagen, IF Metall, Sveriges ingenjörer, Unionen, Visita, Hotell- och restaurangfacket och Combient.

Max 80 deltagare per företag kan ta del av de kostnadsfriutbildningarna. Stadstödsregler gäller dvs ett tak på 200 000 euro. Permitteringsstöd eller omställningsersättning räknas inte in i stadstödsregler. För mer information FAQ https://www.kompetens.nu/sa-ansoker-du/

Samarbetet initierades inom ramen för regeringens samverkansprogram för kompetensförsörjning och livslångt lärande. Läroportalen är utvecklad av Collegial, som ingår i Combient Group. Under 2021 finansieras utbildningarna av Europeiska Socialfonden och är därmed kostnadsfria för den som deltar.

Intresseanmälan: https://duplo.foretagsakademin.se/participants/register/

För mer information: kontakta Maria Sjölin Karlsson

Regionalt verksamhetsansvarig Kompetensförsörjning

Transportföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för transportnäringen. Klicka på ett av alternativen nedan för att anpassa startsidan med branschspecifikt innehåll.