Direkt till innehållet (Tryck Enter)

-

Unikt erbjudande om kostnadsfria utbildningar

Unikt erbjudande om kostnadsfria utbildningar

Välkommen att ansöka om kostnadsfria kompetensutvecklingsinsatser för era anställda inom ramen för Trygghetsfonden TSL:s projekt ”Kompetens för konkurrenskraft-för individer och företag.”

TSL öppnar nu för erbjudanden till transportsektorn och har sedan tidigare erbjudande riktade till industrin, handeln samt hotell- och restaurangbranschen.

Tillsammans med arbetsgivarparten och de fackliga parterna har TSL identifierat ett antal utbildningar som är relevanta för arbetsgivare och medarbetare inom transportsektorn.

Redan nu finns tre olika insatser att söka: Kundservice och kundbemötande, validering kock och servering samt hygienutbildning inom lokalvård. Vi arbetar nu parallellt med upphandlingar av flera insatser riktade till transportsektorn som planeras vara på plats innan midsommar. Som exempel kan nämnas utbildning i ”Grundläggande hot & våld”, YKB-komplettering, arbetsmiljö och säkerhet.

Kompetensutvecklingsinsatserna är kostnadsfria och kan sökas av alla privata arbetsgivare som har kollektivavtal inom Svenskt Näringsliv och LO:s avtalsområde och har drabbats negativt av Covid-19. Ansökan görs partsgemensamt och kan göras för alla företagets anställda inklusive permitterade/korttidsarbetande fram till den 31 oktober 2022. Mer information om projektet och ansökan finns att läsa på Trygghetsfonden TSL hemsida här. För frågor kontakta kompetenskraft@tsl.se.

För den som är intresserad av erbjudandet arrangerar vi ett webbinarium den 15 juni kl.08.30. Anmälan görs här: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_YzKPWiGPRKGtGzO9i6mlNQ

Alternativt är du välkommen att ansöka direkt.

Transportföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för transportnäringen. Klicka på ett av alternativen nedan för att anpassa startsidan med branschspecifikt innehåll.