Direkt till innehållet (Tryck Enter)

-

Välkommen till Tulldagen – nu har vi öppnat anmälan till den självklara mötesplatsen för tullfrågor!

Välkommen till Tulldagen, som varje höst anordnas i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nytt för i år, i rådande situation, är att det även erbjuds ett digitalt evenemang.

Gemensamt för samtliga är att Tulldagen är den självklara mötesplatsen för alla som jobbar med internationell handel, tull och transportfrågor. Här träffas utställare, företag, organisationer och myndigheter för att ta del av intressanta seminarier och nyheter. 

Precis som tidigare år är innehållet fullspäckat med intressanta punkter som ger de senaste utblickarna. Årets program innehåller såväl gemensamma som valbara seminarier inom en rad olika aktuella ämnen, däribland:

  • Harmonized System 2022
  • Trade Compliance – viktigare än någonsin
  • Ursprungskontroller

Priser

Redan nu kan du gå in och anmäla dig till evenemanget och därmed försäkra dig om en plats.

Boka tidigt-pris till och med 31 augusti
*Medlem: 2 950 kr
Övriga: 3 600 kr

Ordinarie pris från och med 1 september
*Medlem: 3 400 kr
Övriga: 4 100 kr 

*Medlemspris avser medlem i Handelskammaren eller Transportindustriförbundet. Alla priser är exklusive moms. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas. 

Anmälan för besökare/deltagare

10 november Göteborg
Boka din plats

23 november Stockholm
Boka din plats

30 november Malmö
Boka din plats

2 december Tulldagen online
Boka din plats

Om restriktionerna inte tillåter fysisk närvaro genomförs Tulldagen 2021 endast online den 2 december. Det betyder att om du har anmält dig till en fysisk tulldag kommer du istället att få en plats till Tulldag online 2021.  

UTSTÄLLARE? – Använd följande länk:
Anmälan

Varmt välkommen!

Transportföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för transportnäringen. Klicka på ett av alternativen nedan för att anpassa startsidan med branschspecifikt innehåll.