Utbildningar och seminarier

Chefen i hetluften

Chef och ledarskap

Lär dig bli skickligare på att hantera och lösa olika konfliktsituationer. Vi varvar praktiska tips med interaktiva övningar.

Innehåll

Lär dig att bli skickligare på hantera och lösa olika konfliktsituationer. Under utbildningsdagarna varvas praktiska tips med interaktiva övningar för att ge dig en verktygslåda med hanteringsmetoder att använda vid en konflikt.

Målsättning med utbildningen är bland annat att få en verktygslåda med olika hanteringsmetoder för hur man ska agera i olika situationer. Inse vad konflikten handlar om, bli säkrare och skickligare på att hantera olika konflikter, få ökad självinsikt, få möjlighet att träna sig att hantera olika konflikter.

Utdrag ur utbildningen

  •  Vad är en konflikt?
  •  Konstruktiva och destruktiva konflikter 
  •  Olika typer av konfliktorsaker

En kurs för dig som är ledare- eller har en chefsroll. Du kan också vara teamledare eller projektledare. Kursen passar både erfarna chefer och nyblivna chefer.

Mer information

Plats: 

I kursavgiften ingår kaffe, luncher samt utbildningsmaterial.
Kurshållare: Anne Neppare, Cognosis AB.
Fakturering sker efter genomförd kurs.

Vi anordnar kursen i samarbete med Grafiska Företagen, Trä- och Möbelföretagen, Gröna arbetsgivare, IKEM och Livsmedelsföretagen.

Har du frågor om utbildningen, kontakta Anki Engström, tel 08 762 71 81 eller skicka e-post utbildning@transportforetagen.se

Event

Just nu finns inga aktuella kurstillfällen. Vänligen skicka din intresseanmälan till utbildning@transportforetagen.se