Seminarier digitalt

Transportföretagen erbjuder ett digitalt seminarium om AI och AI-verktyg, som ChatGPT.

Innehåll

På bara något år har AI blivit ett begrepp på allas läppar, och påverkan på samhälle och företag väntas bli stor. En del pratar om att allt kommer att förändras och att AI tar över jobben, medan andra är mer försiktiga i sin bedömning. 

I det här webinariet går vi igenom vad AI är och vad det inte är, på ett enkelt sätt, så att du kan bilda dig en egen uppfattning. AI-tekniken är inte ny på något sätt, och vi beskriver därför olika sorters AI. Vi tittar sedan på hur du kan använda tjänster som ChatGPT för olika uppgifter i företaget, och pratar också om andra verktyg som Microsofts Copilot. 

Till slut diskuterar vi hur företag kan använda AI på mer avancerade sätt med extern hjälp, inom allt från kundtjänst till ruttplanering, och vi tittar också på hur AI kan komma att användas lite längre fram tillsammans med andra digitala verktyg inom till exempel fordonsunderhåll och diagnostik. 

Mer information

Seminariet är 1,5 timme långt inklusive en kortare paus och en frågestund på slutet.

Kursledare är Mats Lewan, journalist, civilingenjör och AI-föreläsare, som tidigare också har lett Transportföretagens kurser och webinarier.

Tomas Tärnfors, branschutvecklare på Transportföretagen, medverkar som moderator.

Länk till webinariet kommer skickas ut några dagar innan webinariet startar.

Har du frågor om utbildningen kontakta Anki Engström, tel 08 762 71 81 eller e-post utbildning@transportforetagen.se

Event
Pris exkl. moms
0 kr
  • Tid:
    Få platser kvar
  • Tid:
    Fullbokat