Direkt till innehållet (Tryck Enter)

-

Nyhetsbrev

Sveriges Bussföretag ger ut flera digitala nyhetsbrev. Prenumerera och håll dig uppdaterad om vad som händer i den svenska bussbranschen!

BussBranschnytt 

Nyhetsbrevet utkommer cirka åtta gånger per år. Innehållet är korta, aktuella nyheter och kommentarer från bussbranschen. Vi skickar BussBranschnytt via e-post men nyhetsbrevet finns också att läsa i en webbaserad version här på vår webb.

Vill du prenumerera? Skriv ditt namn, företag och att du vill prenumerera på Bussbranschnytt i ett mejl och skicka det till bussinfo@transportforetagen.se.

Buss-Info

Som aktiv medlem i Sveriges Bussföretag får du nyhetsbrevet Buss-Info. Nyhetsbrevet utkommer ungefär en gång per vecka. Innehållet är korta notiser och nyheter med fokus på sådant som du som medlem har nytta av i din verksamhet. Vi skickar Buss-Info per e-post men finns också att läsa här på webbplatsen. 

Vill du prenumerera på Buss-Info? Det gör du enkelt genom att gå in på "Min profil" (på din inloggade startsida) och kryssa i den prenumerationen.   

Arbetsgivarinfo

Nyhetsbrevet innehålller information rörande kollektivavtal och lagar. Denna information finns även i Buss-Info. 

Arbetsgivarnytt

ArbetsgivarNytt är Transportföretagens nyhetsbrev som vi skickar ut till våra medlemsföretag en gång per månad. 

Vill du prenumerera? Skriv ditt namn, företag och att du vill prenumerera på ArbetsgivarNytt i ett mejl och skicka det till info@transportforetagen.se.

Exklusiv medlemsinformation

Nyhetsbreven Buss-Info och Arbetsgivarnytt är endast tillgänglig för medlemmar. Därför behöver du logga in för att komma åt informationen. Behöver du hjälp med inloggning? Ring 08-762 71 00 eller skicka e-post till info@transportforetagen.se.

In English

The newsletters Buss-Info and Arbetsgivarnytt are only accessible to members. You need to log in to access this information.

Vill du bli medlem?

Läs mer

 

Transportföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för transportnäringen och säkerhetsbranschen. Klicka på ett av alternativen nedan för att anpassa startsidan med branschspecifikt innehåll.