Direkt till innehållet (Tryck Enter)

-

Driven förhandlare till Transportföretagen med placering i Malmö

Har du din kärnkompetens inom förhandling med inriktning mot det arbetsrättsliga området? Är du intresserad av frågor inom arbetsmarknad, kompetensutveckling och företagande? Vill du arbeta i en modern arbetsgivarorganisation som representerar flera av Sveriges viktigaste branscher? Då kan detta vara ett arbete för dig - varmt välkommen med din ansökan!

Rollen som Förhandlare

Som förhandlare på Transportföretagen kommer du tillsammans med dina kollegor att utgå ifrån vårt regionala kontor i Malmö, med ansvar för alla våra medlemsföretag som verkar inom ett distrikt som inkluderar Skåne. Du kommer i huvudsak att arbeta med att stötta våra medlemsföretag med:

  • rådgivning och förhandlingar inom det arbetsrättsliga området
  • rådgivning inom HR-nära frågor, lön och kompetensförsörjning

Din bakgrund

För att känna dig trygg i din roll, trivas och lyckas med arbetsuppgifterna tror vi att du har stor vana av arbete inom förhandling med goda kunskaper inom arbetsrätt och kollektivavtal. Kanske arbetar du redan idag inom HR-professionen med ansvar för förhandling eller är jurist med inriktning mot arbetsrätt. Det är en stor fördel om du har en relevant akademisk utbildning, gärna inom juridik och/eller HR.

Din personlighet

Du har en trygg och positiv personlighet som präglas av gott självledarskap och god samarbetsförmåga. Du är en noggrann, strukturerad och resultatorienterad person som tycker om att arbeta mot tydliga mål och deadlines. Då din roll innefattar kontakt med våra medlemsföretag är du också en person som har god servicekänsla och kommunikationsförmånga. 

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en roll med stor frihet och flexibilitet med fokus på självledarskap. Arbetsuppgifterna är omväxlande i en stimulerande och utvecklande miljö. Du blir en del av ett team med kompetenta, engagerade och stöttande kollegor. Vi är cirka 40 förhandlare/arbetsrättsjurister som tillsammans verkar för att lösa våra medlemsföretags utmaningar. Vi erbjuder mycket attraktiva förmåner inom bl a friskvård och sjukvårdsförsäkring.

Om Transportföretagen

Vi är bransch- och arbetsgivarorganisationen för transportnäringen och säkerhetsbranschen. I våra nio förbund ingår drygt 9 700 medlemsföretag som tillsammans har cirka 221 000 anställda. Det gör oss till den naturliga samlingspunkten för transportnäringen och säkerhetsbranschen i Sverige. Läs mer om oss på transportforetagen.se

Har vi väckt ditt intresse?

I den här rekryteringen samarbetar Transportföretagen med HR Commitment. Du är därför välkommen att söka tjänsten enkelt via "ansök-knappen" på hrcommitment.se

Sök gärna tjänsten omgående, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta Manne Didehvar på +46 (0)709-62 75 10 eller manne.didehvar@hrcommitment.se

Transportföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för transportnäringen och säkerhetsbranschen. Klicka på ett av alternativen nedan för att anpassa startsidan med branschspecifikt innehåll.