Direkt till innehållet (Tryck Enter)

-

För dig som är student

Just nu söker vi sommarnotarier

Studerar du juridik och är nyfiken på arbetsrätt och förhandling? Vi söker två sommarnotarier till sommaren 2020.

Vi söker dig som studerar juridik och som under sommaren vill prova på att använda juridiken i praktiken. Målsättningen med tjänsten som sommarnotarie är att du som juridikstuderande ska få en inblick i hur det är att arbeta hos oss.

Att vara sommarnotarie ger dig en bra introduktion till arbetet som förhandlare och arbetsrättsjurist, samt hur det är att arbeta i en bransch- och arbetsgivarorganisation. Arbetsuppgifter kan till exempel vara att sammanfatta och registrera ärenden och domstolsprocesser i vårt verksamhetssystem, att tillsammans med kollegor rådge våra medlemsföretag i arbetsrättsliga ärenden, rättsutredningar samt administrativa arbetsuppgifter.

Vi vill också att du som sommarnotarie ska få möjlighet att lära känna Transportföretagen, både verksamheten som vi som jobbar här. Du blir därför en naturlig del i våra interna möten och andra aktiviteter.

Var? 

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Näringslivets Hus nära Östermalmstorg i Stockholm.

Så söker du

Sök tjänsten som sommarnotarie genom att skicka in din ansökan till rekrytering@transportforetagen.se senast den 6 april, urvalsprocessen kommer att ske fortlöpande.

Transportföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för transportnäringen och säkerhetsbranschen. Klicka på ett av alternativen nedan för att anpassa startsidan med branschspecifikt innehåll.