Direkt till innehållet (Tryck Enter)

-
Webbinarium

Rinkeby visar hur kriminaliteten kan stoppas med bra upphandlingar

Tid:
01 okt 2020 kl. 12:00 - 13:00
Plats:
Digitalt

Rinkeby visar hur kriminaliteten kan stoppas med bra upphandlingar

Polismyndigheten har pekat ut flera utsatta områden där kriminaliteten dominerar.

Mitt i de områden som drabbats hårdast av gängkriminaliteten lever vanliga människor som vill leva i fred och frihet och vara trygga på torg och gator. Säkerhetsföretagen sänder nu ett webbinarium om hur man i Rinkeby har uppnått goda resultat med bevakning av tunnelbanestation och torg genom ett arbete med ordningsvakter som upphandlats av både regionen och kommunen.

Deltar gör bland annat trafikregionråd Kristoffer Tamsons (M) som ansvarar för SL och kollektivtrafiken i Region Stockholm. Vi besöker också Rinkeby och talar där om den miljö som ordningsvakter arbetar i och vi besöks av säkerhetsföretaget CSG - Commuter Security Group som bedriver den upphandlade bevakningen av tunnelbanestationen.

Upphandlingar av ordningsvakter är också temat för en PM som Säkerhetsföretagens näringspoliska expert Sten Storgärds har författat och som kommer att presenteras under webbinariet.

Kristoffer Tamsons. Foto: Anna Molander

image74de.png

 

Webbinariet sänds live den 1 oktober kl 12.00 på vår youtubekanal som finns tillgänglig här

 

 

Transportföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för transportnäringen och säkerhetsbranschen. Klicka på ett av alternativen nedan för att anpassa startsidan med branschspecifikt innehåll.