Direkt till innehållet (Tryck Enter)

-

Säkerhetsmaterial ombord på bussen.

Sveriges Bussföretag har tagit fram material för säkerheten ombord på bussen. En animerad film och en folder finns att ladda ner och använda ombord. Sveriges Bussföretags säkerhetsfilm och tillhörande folder finns på svenska och engelska. Materialet är fritt för användning för medlemmar i Sveriges Bussföretag.

Film

Filmen finns både på svenska och engelska och är cirka 2,30 minuter lång och finns att hämta längst ner på sidan

FilmSäkerhetombord.PNG

Våra medlemmar har rätt att själva göra en personlig version genom att lägga till företagets logotyp i början av filmen, under texten Säkerhet ombord, eller komplettera med information eller ytterligare filmsekvenser gällande just ditt företag.

Behöver du hjälp att göra en personlig säkerhetsfilm?

Pris för film med egen logotyp inkluderad: 3000 kronor. Mejla din beställning till agneta@weissglas.se. Inkludera logga i EPS eller AI-format.

Har du andra önskemål, till exempel ett speciellt format, egen text, färdig DVD, ytterligare språkversion eller komplettering med egen film med mera, skicka ett mejl för prisoffert till agneta@weissglas.se.

Folder

Ladda ner foldern gratis i storlek A5. Den är på svenska, men texten finns även på engelska på baksidan. Den finns som PDF för egen utskrift eller som tryckfärdig PDF, med instruktioner till tryckeriet. Finns att hämta längst ner på sidan.

Beställ färdigtryckta originalfoldrar

Trycks på plastbehandlat papper för lång hållbarhet. Skicka din beställning till gote.persson@outlook.com.

Paket 1: 200 stycken kostar 650 kronor
Paket 2: 1000 stycken kostar 2995 kronor

Vill du ha en personlig folder?

Pris för nytt original med egen logga, enkla textändringar är 3000 kronor. Mejla till agneta@weissglas.se.

Transportföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för transportnäringen. Klicka på ett av alternativen nedan för att anpassa startsidan med branschspecifikt innehåll.