Direkt till innehållet (Tryck Enter)

-
Webbinarium

Vinster med ett systematiskt kör- och vilotidsarbete

Tid:
04 maj 2021 kl. 11:00 - 11:45
Plats:
Digitalt
Sista anmälningsdag:
30 apr

Sveriges Bussföretag och Transportstyrelsen bjuder in till ett gemensamt webbsänt medlemsseminarium kring systematiskt arbete med kör- och vilotider och vad vinsterna för företaget är med att bedriva ett sådant.

Seminariet tar sin utgångspunkt i ett fall där ett bussföretag, Håbo Buss, klarade sig igenom en företagskontroll utan sanktionsavgifter – till stor del genom att arbetet bedrivits på ett systematiskt sätt. Vi får höra både om hur det praktiska arbetet går till och vilka faktorer som varit viktiga för att nå framgång i hela företagets verksamhet. Vi lägger upp seminariet som ett samtal där presentationen av bussföretagets arbete varvas med kommentarer och synpunkter från Transportstyrelsen. Det kommer också att i mån av tid finnas möjlighet att ställa frågor till de medverkande.

Seminariet avslutas med att Transportstyrelsen tar upp några andra nyheter och frågor som kan vara bra att hålla koll på framöver.

Vi genomför seminariet via Teams. Länk skickas ut till alla anmälda dagen innan. Sista anmälningsdag är 30 april.

Medverkande:

  • Kristoffer Arvidsson, ansvarig för utbildning och uppföljning på företaget vid tiden för kontrollen
  • Mattias Persson, utredare och områdesföreträdare buss, Transportstyrelsen
  • Carina Lennartsson, utredare, Transportstyrelsen

Moderator:

Oscar Sundås, branschutvecklare, Sveriges Bussföretag

Oscar Sundås

Kontakt

Oscar Sundås Branschutvecklare Sveriges Bussföretag, ansvarsområde turist- och beställningstrafik, kommersiell linjetrafik Telefonikon 08 762 66 75

Transportföretagen är bransch- och arbetsgivarorganisationen för transportnäringen. Klicka på ett av alternativen nedan för att anpassa startsidan med branschspecifikt innehåll.