Vi söker förhandlare

Transportföretagen söker förhandlare till huvudkontoret i Stockholm.

Illustration platsannons

Vad vi erbjuder dig

Rollen som förhandlare arbetsrättsjurist innebär att stötta och hjälpa våra medlemsföretag inom det arbetsrättsliga området. De viktigaste arbetsuppgifterna är rådgivning och förhandling inom arbetsrätt och vi arbetar nära våra medlemsföretag. Vi tecknar ca 70 kollektivavtal inom transportnäringen. Vi håller också ett stort antal utbildningar i arbetsrätt.

Arbetet ställer höga krav på förmåga att snabbt sätta sig in i för våra medlemsföretags verksamheter och utmaningar. Arbetsuppgifterna är omväxlande med stort eget ansvar. Vi är ett team av ca 35 förhandlare som samarbetar för att ge våra medlemsföretag den bästa servicen. Vi sitter i trevliga lokaler i Näringslivets Hus i centrala Stockholm.

Vem är du?

Du har en juristexamen och gärna 5-10 års erfarenhet av arbetsrätt och förhandlingar. Du är en lyhörd och kreativ förhandlare som trivs med att arbeta självständigt. Som person är du analytisk och har ett stort intresse för problemlösning.

Du är duktig på att skapa relationer och gillar att samarbeta. Du är pedagogisk och kan förklara hur komplex juridisk lagstiftning ska tillämpas i praktiken. Dessutom är du skicklig på att formulera dig väl, både i tal och skrift, på svenska och på engelska. Du arbetar självständigt men uppskattar att arbeta i ett team där vi hjälper varandra och drar nytta av varandras kompetenser.

Ansökan

Låter det här som en spännande utmaning för dig? Välkommen med din ansökan! Maila din ansökan till rekrytering@transportforetagen.se senast den 27 november. För frågor kontakta Anders Norberg, chef arbetsgivarfrågor på telefon 0730 44 71 52  eller Åsa Wahlgren, 070 555 76 49 HR-chef.

Om oss

Transportföretagen är en samarbetsorganisation för arbetsgivar-och branschförbund inom transportnäringen, inklusive motor- och petroleumbranscherna, samt säkerhetsbranschen. Vårt arbete tar sin utgångspunkt i våra medlemsföretags utmaningar som arbetsgivare. I våra nio förbund finns drygt 10 300 medlemsföretag med tillsammans ca 207 000 anställda. Det gör oss till den främsta samlingspunkten för företagen i transportnäringen i Sverige.