Vi söker assistent till avdelningen arbetsgivarfrågor

Vi söker dig som är proaktiv, serviceinriktad och som gillar att ha många bollar i luften

Vad innebär jobbet?

Som assistent hos oss på Transportföretagen har du en viktig roll, då du är den som ser till att allt praktiskt flyter på i verksamheten. Du sköter det administrativa kring styrelse och förhandlingar. Du är också med och planerar, förbereder och arbetar med genomförandet av kollektivavtalsförhandlingar, möten och konferenser. En betydande arbetsuppgift är att ligga steget före och i god tid innan deadlines informera berörda. Andra arbetsuppgifter är bl a avtalsredigering, korrekturläsning och att förbereda möteshandlingar. Du uppdaterar också hemsidan och ser till att medlemsföretagen får relevant information.

Arbetet ställer höga krav på förmåga att skapa struktur och ordning. Arbetsuppgifterna är omväxlande och formas av avdelningens behov. Du ingår i ett team av tre assistenter där du självständigt kommer att arbeta med två av våra förbund; Svenska Flygbranschen och Säkerhetsföretagen. Vårt kontor finns i Näringslivets Hus centralt på Östermalm i Stockholm.

Vi söker dig som:

  • har avslutad gymnasieutbildning

  • har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration

  • har goda kunskaper i Officepaketet och gärna erfarenhet av arbete i CRM-system och webb-verktyg, t ex Episerver

  • talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vi tror att du som söker är en person med sinne för struktur och detaljer som trivs i en roll där du får ge god service till kollegor och våra medlemsföretag. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete utefter de ärenden som inkommer. Att ta egna initiativ och agera problemlösande ser du som motiverande.

Välkommen med din ansökan senast den 10 april till rekrytering@transportforetagen.se. För mer information, kontakta Anders Norberg, chef för arbetsgivarfrågor tel 08 - 762 71 52.

Transportföretagen är en samarbetsorganisation för arbetsgivar- och branschförbund inom transportnäringen, inklusive motor- och petroleumbranscherna samt säkerhetsbranschen.

Vårt arbete tar sin utgångspunkt i våra medlemsföretags utmaningar som arbetsgivare. I våra nio förbund finns drygt 10 300 medlemsföretag med tillsammans ca 207 000 anställda. Det gör oss till den främsta samlingspunkten för företagen i transportnäringen i Sverige.