Vi söker två sommarnotarier

Studerar du juridik och är nyfiken på arbetsrätt och förhandling? Vi söker två sommarnotarier till 2019.

Att vara sommarnotarie hos Transportföretagen ger dig en bra introduktion till arbetet som förhandlare, arbetsrättsjurist och hur det är att arbeta i en bransch- och arbetsgivarorganisation.

𝗩𝗲𝗺 𝗮̈𝗿 𝗱𝘂? 
Vi söker dig som i dag studerar juridik och som under sommaren vill prova på att använda juridiken i praktiken. Målsättningen med tjänsten som sommarnotarie är att du som juridikstuderande ska få en inblick i hur det är att arbeta hos oss.

𝗩𝗮𝗱 𝗳𝗮̊𝗿 𝗱𝘂 𝗴𝗼̈𝗿𝗮? 
Arbetsuppgifter kan till exempel vara att sammanfatta och registrera ärenden och domstolsprocesser i vårt verksamhetssystem, att tillsammans med en kollega rådge våra medlemsföretag i arbetsrättsliga ärenden, rättsutredningar samt administrativa arbetsuppgifter. Vi vill också att du som sommarnotarie ska få möjlighet att lära känna Transportföretagen, både verksamheten som vi som jobbar här. Du blir därför en naturlig del i våra interna möten och aktiviteter.

𝗩𝗮𝗿?
Vi sitter centralt i Stockholm i nyrenoverade lokaler i Näringslivets Hus, nära Östermalmstorg.

Sök:

Sök tjänsten som sommarnotarie genom att skicka in din ansökan till rekrytering@transportforetagen.se senast den 15 april, urvalsprocessen kommer att ske fortlöpande.

𝗢𝗺 𝘃𝗲𝗿𝗸𝘀𝗮𝗺𝗵𝗲𝘁𝗲𝗻
Transportföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation för transportnäringen, inklusive motor- och petroleumbranscherna, samt säkerhetsbranschen. Vårt arbete tar sin utgångspunkt i våra medlemsföretags utmaningar som arbetsgivare. I våra nio förbund finns drygt 10 100 medlemsföretag med tillsammans ca 217 000 anställda. Det gör oss till den främsta samlingspunkten för företagen i transportnäringen i Sverige. Vi är ett team på ca 35 förhandlare/arbetsrättsjurister över landet som samarbetar för att ge våra medlemsföretag den bästa servicen.