Nya förhandlare inom Transportföretagens regionverksamhet

fredag 10 maj

Transportföretagen finns nära dig. Vi har åtta regionkontor från Umeå i norr till Malmö i söder. Våra regionkontor ger dig som medlem hjälp i din roll som arbetsgivare.

Under våren har vi anställt fyra nya förhandlare som tillsammans med övriga medarbetare inom regionverksamheten ger företagen professionell och engagerad service i frågor som rör förhållandet mellan arbetsgivare och medarbetare. 

Viveca Krook - ny förhandlare på Transportföretagens regionkontor i Malmö

Sedan januari arbetar Viveca Krook jämte Tommy Nilsson på Transportföretagens regionkontor i Malmö. Viveca kommer närmast från en tjänst som förhandlare på Livsmedelsföretagen. Viveca har också jobbat som förhandlare på Teknikföretagen och som HR-chef och förhandlingschef i flera företag.

viveca.krook@transportforetagen.se
Tele:+ 46 40 352 554


Viveca Krook

Therese Magnusson och Jerry Hedanius- nya förhandlare på Transportföretagens regionkontor i Göteborg

Sedan april arbetar Therese Magnusson jämte kollegorna Jonas Åberg och Lennart Holén på Transportföretagens regionkontor i Göteborg. Therese kommer närmast från en tjänst som lönebildningsexpert och förhandlare på Ledarna. Therese har också många år bakom sig i olika expert- och chefsfunktioner inom Volvo personvagnar.

therese.magnusson@transportforetagen.se
Tele:+46 31 62 94 88

Therese Magnusson
I juni utökas regionkontoret i Göteborg med ytterligare en förhandlare, Jerry Hedanius. Jerry kommer närmast från en tjänst som förhandlare på Forena (tidigare FTF, facket för försäkring och finans). Jerry har tidigare arbetat som förhandlingschef på Landstinget Sörmland och även som ombudsman på Unionen.  


Catharina Leijonhielm - ny förhandlare inom Transportföretagens regionverksamhet

Under många år har Svensk Bensinhandel genom Catharina Leijonhielm bistått Svensk Bensinhandels medlemsföretag med arbetsrättslig rådgivning och förhandlingshjälp i samarbete med Transportföretagen och Motorbranschens Arbetsgivareförbund. Sedan april är Catharina anställd i Transportföretagen och kommer tillsammans med övriga medarbetare inom Transportföretagens regionverksamhet bistå Svensk Bensinhandels medlemsföretag på samma sätt som tidigare. Samtidigt kommer Catharina att stödja den övriga regionala rådgivnings- och förhandlingsverksamheten inom Transportföretagen.

catharina.leijonhielm@transportforetagen.se
Tele:+46 470 74 84 27

 

Catharina Leijonhielm