Automässa 2020

Automässan 2020

 

Save the date - 15-18 januari 2020!

Då äger Automässan rum på Svenska Mässan i Göteborg.

 

 


 

Automässan 2017

Automässan 2017 samlade 16 635 besökare (15 190 besökare 2014) från hela motorbranschens servicemarknad.
Automässan är en fackmässa som återkommer vart 3:e år och en väldigt viktig mötesplats, där vi kan möta verkstadsutrustare, mekaniker och verkstäder.

Tack alla 1 500 elever och lärare som kom och besökte Automässan i Göteborg. Det var fantastiskt roligt och inspirerande att möta er alla på elevintroduktionen och sedan i vår monter och ute på mässan.

I montern hade vi många besökare, både elever från fordons- och transportprogrammet och besökande företagare, som provade att flyga genom framtidens verkstad med VR-glasögon, många stannade  till och frågade om och diskuterade Motorbranschcollege.

Ett flertal utställande och besökande företag kontaktade personalen i vår monter och berättade om många positiva möten med elever från fordons- och transportprogrammet, det är otroligt viktigt för branschen att få möjlighet att träffa framtidens motiverade mekaniker. Ännu en gång kan vi konstatera att eleverna från fordons- och transportprogrammet är vinnare på arbetsmarknaden.

Fakta

Automässan arrangeras av FVU (Fordonsverkstadsutrustarna) och SBF (Sveriges Bildelsgrossisters Förening) i samarbete med MRF (Motorbranschens Riksförbund), DRF (Däckspecialisternas Riksförbund) och MAF (Motorbranschens Arbetsgivareförbund). Operativ arrangör är Svenska Mässan.