Nyhetsbrev

Sveriges Bussföretag ger ut flera digitala nyhetsbrev. Prenumerera och håll dig uppdaterad om vad som händer i den svenska bussbranschen!

Bussbranschnytt
Nyhetsbrevet utkommer cirka åtta gånger per år. Innehållet är korta, aktuella nyheter och kommentarer från bussbranschen. Nyhetsbrevet skickas via e-post men finns också att läsa i en webbaserad version. Prenumerera genom att skicka ett mail med ditt namn samt namnet på nyhetsbrevet.
 
Exklusiv medlemsinformation i Buss-Info
Som aktiv medlem i Sveriges Bussföretag får du nyhetsbrevet Buss-Info. Nyhetsbrevet  utkommer ungefär en gång per vecka. Innehållet är korta notiser och nyheter med fokus på sådant som du som medlem har nytta av i din verksamhet. Buss-Info skickas per e-post men finns också att läsa här på webbplatsen. Prenumerera på Buss-Info.

Arbetsgivarinfo
Här finns information rörande kollektivavtal och lagar samlade. Denna information mailas även via Buss-Info. Läs Arbetsgivarinfo här.

Arbetsgivarnytt
ArbetsgivarNytt är Transportföretagens nyhetsbrev som vi skickar ut till våra medlemsföretag en gång per månad. Prenumerera på ArbetsgivarNytt.