Rekordmånga har anmält sig till Busstorget

fredag 11 januari

100 deltagare har redan anmält sig till Busstorget! Det är fler anmälda nu än vid samma tid förra året. På Busstorget får du chansen att diskutera aktuella ämnen inom bussturism, turistbussar och resmål. Missa inte utställningsbussar, seminarier, mingel, trerättersmiddag i en fantastisk miljö och att få träffa kollegor från branschen. Passa på att anmäla dig redan i dag när det dessutom är sista chansen att vara med i utlottningen av en hotellnatt!

– Busstorget sätter fokus på bussturismen – dess villkor, förutsättningar och utmaningar. Dessutom är det en uppskattad mötesplats för utbyte av erfarenhet för våra medlemsföretag. Vi är stolta och glada över att kunna genomföra det tillsammans med landets ledande fordonstillverkare, säger Anna Grönlund, branschchef och vice vd Sveriges Bussföretag. Anna kommer också vara moderator för seminarieprogrammet på Busstorget. 

Sista chansen att vinna en hotellnatt!
I dag är det dessutom sista chansen att vara med i utlottningen av en hotellnatt. Boka Busstorget senast i dag och var med i utlottningen av ett dubbelrum på Hotel Tylösand till ett värde av 2 168 kronor. Först till kvarn! 

Gör så här:

  1. Gå in på busstorget.se
  2. Klicka på menyn Anmälan
  3. Välj rätt kategori och boka din plats
  4. När du anmält dig är du med i utlottningen

Om Busstorget
Bransch- och arbetsgivarorganisationen Sveriges Bussföretag, fordonstillverkarna MAN, Mercedes-Benz, Neoplan, Scania, Setra, VDL och Volvo och tidningarna Res- och Trafikforum arrangerar Busstorget. Busstorget är sedan 2015 ett ambulerande event med turism och resmål som inriktning. Målgruppen för Busstorget är bussföretagare, bussresearrangörer och övriga företag som har kopplingar till branschen.

Läs mer om Busstorget och anmäl dig på busstorget.se.