Rekordmånga anmälda till Busstorget

onsdag 3 april

Den 11 april kommer 229 deltagare till eventet Busstorget på Hotel Tylösand i Halmstad. Det är fler deltagare än tidigare år och det går fortfarande att anmäla sig.

Sveriges Bussföretag arrangerar Busstorget tillsammans med fordonstillverkarna MAN, Mercedes-Benz, Neoplan, Scania, Setra, VDL och Volvo. Sveriges Bussföretags medlemmar blir bjudna på eventet tack vare samarbetet med fordonsindustrin.

Om Busstorget
Målgruppen för Busstorget är bussföretagare, bussresearrangörer och övriga företag som har kopplingar till branschen. På Busstorget diskuterar deltagarna aktuella ämnen inom bussturism, turistbussar och resmål. De får också ta del av en intressant agenda med aktuella programpunkter, träffa utställare, mingla med branschkollegor, provköra fina bussar och äta en trerätters middag på Hotel Tylösand.

– Vi är glada och stolta över att Busstorget växer. Målet är att få med företrädare från majoriteten av de medlemsföretag inom Sveriges Bussföretag som arbetar inom segmentet turist- och beställningstrafik. Busstorget med sitt skräddarsydda program och många utställare ger en tydlig nytta för våra medlemsföretag samtidigt som det också är ett sätt att för destinationer och branschintressenter visa upp bussturistbranschen, dess företag, möjligheter och utmaningar, kommenterar Anna Grönlund, branschchef Sveriges Bussföretag och moderator för Busstorget 2019.

Du har väl anmält dig till Busstorget?

Du har väl anmält dig till Busstorget? Förutom en intressant agenda med aktuella programpunkter får du chansen att träffa utställare, mingla med branschkollegor, provköra fina bussar och äta en trerätters middag i fantastisk miljö.

Vi ses på Hotel Tylösand den 11–12 april! 

Läs mer och anmälan