På Busstorget får du chansen att utbyta erfarenheter och diskutera lösningar

torsdag 4 april

Per Aleby regionansvarig bussförsäljning väst och norr på Scania Sverige AB, tror på en positiv utveckling inom turist- och beställningstrafik med buss. Med tanke på den starka miljödebatt som nu råder, upplever många bussen som ett starkt alternativ till flyget.

Vad visar ni upp på Busstorget?
Vi kommer att visa upp en Scania Touring HD och en Interlink HD i år. 

Hur ser ni på utvecklingen inom turist- och beställningstrafik med buss?
Vi ser en positiv utveckling främst på de lite kortare resorna men vi hör även att intresset är starkt på de lite längre upplevelsebaserade resorna, där man får något mer än bara resan från a till b. Vi har även märkt att trenden går mot mer flexibla bussar som klarar alla uppdrag som skol-, linje- och turisttrafik. Mot bakgrund av den intensiva miljödebatten ser vi också att man upplever bussen som ett starkt alternativ till flyget för turistresor i Europa.

Vad är fördelarna med att arrangera ett event som Busstorget ihop med Sveriges Bussföretag och andra fordonstillverkare? 
Fördelen är att man kan möta kunder och kollegor under ett helt dygn. Deltagarna får dessutom chansen att utbyta erfarenheter och diskutera lösningar med varandra.

Du har väl anmält dig till Busstorget?
Förutom en intressant agenda med aktuella programpunkter får du chansen att träffa utställare, mingla med branschkollegor, provköra fina bussar och äta en trerätters middag i fantastisk miljö.

Vi ses på Hotel Tylösand den 11–12 april! 

Läs mer och anmäl dig