Välkommen till Busstorget 2019!

torsdag 8 november

Vi är stolta över att presentera Hotel Tylösand som ny destination för Busstorget som är den 11–12 april 2019 i Halmstad.

Målgruppen för Busstorget är bussföretagare, bussresearrangörer och övriga företag som har kopplingar till branschen. På Busstorget får du chansen att få diskutera aktuella ämnen inom bussturism, turistbussar och resmål. Missa inte utställningsbussar, seminarier, mingel, trerätters middag i en fantastisk miljö och att få träffa kollegor från branschen. Boka in den 11–12 april 2019 i din kalender redan nu.

Mer information om program, anmälan etcetera kommer inom kort. 

Om Busstorget
Sveriges Bussföretag, fordonstillverkarna Mercedes-Benz, Setra, Neoplan, MAN, Scania, Volvo och VDL samt tidningarna Res- och Trafikforum har arrangerat Busstorget med framgång i flera år. Från början var Busstorget en del av TUR-mässan som vi arrangerade i Göteborg i många år. 2015 ville vi utveckla Busstorget till ett mer personligt och kunskapsbaserat möte med möjlighet för deltagarna att träffas i en trevlig miljö. Därför flyttade Busstorget ut från TUR-mässan. Idag är Busstorget ett ambulerande event med turism och resmål som inriktning. Innan Hotel Tylösand har Busstorget varit på Häringe Slott, Örenäs Slott, Hooks Herrgård och Selma Spa. 

Se filmen om Busstorget
Busstorget 2018

Läs mer om Hotel Tylösand
tylosand.se