Vi söker en förhandlare/rådgivare till Örebrokontoret

Vi söker dig som vill hjälpa våra medlemsföretag med arbetsrättsliga utmaningar!

Vad innebär jobbet?

Rollen som förhandlare/rådgivare innebär att ge service till våra medlemsföretag i form av rådgivning, information, utbildning och förhandlingar inom det arbetsrättsliga området dvs. lag- och kollektivavtal men även HR-frågor, lönefrågor samt kompetens- och utbildningsfrågor. Vi arbetar mycket via telefon och mail men också via besök hos medlemsföretagen.

Arbetet ställer höga krav på engagemang för våra medlemsföretag och förmåga att snabbt sätta sig in i deras verksamhet och utmaningar. Arbetet är självständig med stort eget ansvar. Arbetsuppgifterna är omväxlande och formas av medlemsföretagens behov. Vårt kontor finns i Svenskt Näringslivs lokaler i centrala delar av Örebro.  Du ingår i ett team av regionala förhandlare/rådgivare samt våra centrala förhandlare som samarbetar för att ge våra medlemsföretag den bästa servicen.

Vi söker dig som:

  • har goda kunskaper i arbetsrätt och är van att förhandla

  • har relevant akademisk utbildning, gärna juridik eller inom HR

  • har flera års erfarenhet av arbetsrätt, HR eller förhandlingsarbete

  • har B-körkort

Som person måste du gilla att arbeta självständigt och ta stort eget ansvar. Du måste samtidigt vara prestigelös och kunna samarbeta såväl internt som med medlemsföretagen. Du har ett stort intresse för problemlösning och är resultatorienterad. Du är pedagogisk och kan förklara hur komplex juridisk lagstiftning ska tillämpas i praktiken.  Tidigare erfarenhet av eget ledarskap är meriterande. Du är skicklig i att formulera dig i både tal och skrift på svenska men gärna även på engelska.

Välkommen med din ansökan senast den 5 mars. Vi samarbetar i denna rekrytering med Poolia. Ansök här

För mer information om tjänsterna, kontakta Ulrika Egervall, förhandlingschef, tel 0730- 44 71 35.

Transportföretagen är en samarbetsorganisation för arbetsgivar- och branschförbund inom transportnäringen, inklusive motor- och petroleumbranscherna.

Vårt arbete tar sin utgångspunkt i våra medlemsföretags utmaningar som arbetsgivare. I våra åtta förbund finns drygt 10.500 medlemsföretag med tillsammans ca 194.000 anställda. Det gör oss till den främsta samlingspunkten för företagen i transportnäringen i Sverige.